• Wat kan ik het beste eten om gezond te zijn?
  • Zijn koolhydraten goed?
  • Kan ik beter speltbrood eten dan tarwebrood?
  • Wat kan ik eten nu ik diabetes heb?
  • Hoe kan ik spieren opbouwen?
  • Wat is de beste manier om af te vallen?
  • Welke invloed heeft mijn medicatie op voeding, en andersom?

Herkent u uzelf in deze vragen? Of heeft u andere voedingsvragen? Dan bent u bij Devieer aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en kijken naar wat bij uw leefsituatie past.

De diëtist van Devieer biedt u de ruimte om samen op zoek te gaan naar uw motief om te veranderen. U heeft namelijk zelf de tools om uw leefstijl aan te passen. Wij geloven dat u tot meer in staat bent dan u misschien zelf door heeft. Samen kijken we hoe u dit in kan zetten voor uw gezondheid. Uw motief is de basis om bruggen te bouwen, bruggen naar een gezonde toekomst.

Bent u benieuwd naar wat Devieer op het gebied van voeding voor u kan betekenen?
Stuur een mail naar dietist@devieer.nl.


Reacties

Tijdens mijn vakantie liep ik voedselvergiftiging op. Ik werd opgenomen in het ziekenhuis, de arts daar zei dat ik ook "uric acid" had, dat is jicht. Omdat ik veel medicijnen gebruik, raadde hij mij aan een diëtist te raadplegen. Zo kwam ik bij Liesbeth. Zij gaf mij uitgebreid advies, hield rekening met de medicijnen en hield rekening met al mijn klachten. Ik wist van tevoren niet dat eten zoveel met gezondheid te maken had. Ik heb profijt van de wijsheid en kennis van een heel goede en zorgvuldige diëtist.

Van: S. van. Z.

Onlangs kreeg ik de diagnose beginnende botontkalking. De specialist vond o.a. dat ik veel melk moest gaan drinken en melkproducten eten. Maar dat zie ik niet zitten, want ik eet veganistisch. Daarom verwees de dokter mij naar een diëtist. Bij Liesbeth kan ik mijn ei kwijt :). Ze begrijpt mijn beweegredenen en geeft mij daarop ingestelde voedingsadviezen, zodat ik niet tekort kom. Dankjewel, Liesbeth!

Van: J.E.