In de praktijk


Iedereen is anders; een bekend en belangrijk gegeven. Dit maakt dat bij iedereen een andere vorm en duur van begeleiding past. Samen kunnen we bekijken waar uw voorkeur naar uit gaat. U bent welkom voor een intakegesprek.
Dit gesprek kan zowel alleen met de diëtist, als in combinatie met een maatschappelijk werker plaats vinden. Voordeel hieraan is dat u slechts 1 intake hoeft te doen en dat u samen met beide hulpverleners het vervolg kan bepalen.

Mogelijkheden

  • Devieer biedt op afspraak consulten aan op ons hoofdkantoor aan de Graafseweg.
  • Daarnaast is er elke woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 de mogelijkheid
    om bij Allesbinder aan de Weurtseweg 150 binnen te lopen.
  • Mocht u niet in staat zijn om zelf langs te komen, dan biedt Devieer ook huisbezoeken aan. En bovendien is het binnenkort ook mogelijk om een online consult te boeken.


Vergoeding
Gezonde voeding is van iedereen en voor iedereen. Toch kan dit niet altijd het geval lijken, bijvoorbeeld vanwege financiële beperkingen. Komt u er zelf niet uit en wilt u hulp van een diëtist? Devieer biedt iedereen de mogelijkheid om bij de diëtist te komen. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Contact
Bent u nieuwsgierig naar wat voor mogelijkheid bij u past?
En welke vergoeding voor u van toepassing is?
Neem dan contact op met onze diëtist via het het contactformulier.
Of stuur een mail naar dietist@devieer.nl.


Reacties

Als ik met Liesbeth spreek durf ik veel te vertellen. Ze heeft geduld en legt goed uit, waardoor ik geen schroom voel om haar te benaderen. Dat maakt het gemakkelijker om te leren omgaan met situaties die ik tegenkom. Ik zeg altijd: "Door te doen, kom je tot verbluffende resultaten." Dat zie je terug in mijn gewicht. De afgelopen tijd ben ik 3 kg afgevallen, dat had ik van tevoren niet verwacht.

Van: Dhr. H.